Historien

 • Oppfinnaren- Det som var eit behov for han, vart noko for folk flest.


  Geir Inge Sivertsen sklei nedover ein 150 meter lang fjellskrent. 14 år etter har han funne draumejobben, løysninga på skikaoset i garasjen og det han trur kan verta den nye farsdagspresangen. – Eg er ingen Petter Smart, men litt teknisk og kreativ anlagt er eg nok. Eg kan litt om mykje forskjellig, men akkurat dette har eg aldri gjort før, seier Geir Inge Sivertsen.

  Smarte, lette, idiotsikre og tiltalande kallar han den ferske oppfinninga si, som han trur kan hindra skikaos i mange garasjar og hytter. Skistativa har allereie fått bein å gå på, samt fleire lovord frå ekspertar. Likevel trur han ikkje ideen hadde kome utan den skjebnesvangre septemberdagen i 1995.

  På grunn av min funksjonhemming er jeg ekstremt opptatt av at løsningen skal frigjøre gulvplass og være lette å betjene. Tilbakemeldingene fra kunder bekrefter nettopp dette. De er svært fornøyd med skistativene og synes der er rart ikke noen har funnet opp dette tidligere. Det er jo så enkelt.

  Produktene produseres i samarbeid med Sandnes Pro-Service. Dette er en vernet bedrift. Produksjonen til Mira Racks er med å trygge lokale vernede arbeidsplasser. Per i dag gir produksjonen av våre skistativ arbeidsplass til 10 personer. • Geir Inge Sivertsen er oppfinner bak de solide skistativene Mira Racks.
  Han fikk idéen til skistativet etter en ulykke i 1995 hvor han ble avhengig av rullestol. Da så han behovet for å finne en god løsning på ski og kaos i garasjen.