Gå til innholdet
discount-badge Created with Sketch.

Slik henger du ski på veggen

Slik henger du ski på veggen

Det er vinter, og det betyr skisesong! Men med morsomme turer og eventyr følger organisering av skiene dine hjemme. Hvordan slipper man unna uryddig garasjegulv og hytta full av utstyr? Svaret er enkelt - heng skiene på veggen. Å henge ski på veggen er både praktisk, plassbesparende og kan til og med tilføre et sporty estetisk preg i boden, på hytta eller i garasjen. La oss se hvordan du kan få mest mulig ut av hytte-livet med riktig veggfeste for ski, optimal plassering og fordelene ved veggmontasje.

Hvordan velge riktig veggfeste for ski?

En nøkkelfaktor når du skal henge ski på veggen, er å velge riktig veggfeste. Det rette feste avhenger av antall, skiens type og størrelse, og vekten det må tåle. Hos Mira-Racks, for eksempel, leverer vi effektive løsninger som gir dine ski en sikker oppbevaring i flere størrelser. 

Våre skistativ er laget for å være brukervennlige, robuste og med god plass. De er solide, og designet med tanke på både store og små rom, slik at du trygt kan henge dine dyrebare ski på veggen, uten bekymringer. Videre er det også avgjørende at feste du velger passer til veggen du skal montere den på.

Fordelene med veggmontert skioppbevaring

Veggmontert skioppbevaring har mange fordeler. Først og fremst beskytter det skiene mot skader. Ved å oppbevare skiene på en trygg og sikker måte, forlenger du deres levetid. Husker du den gangen du snublet over skiene som lå strødd i gangen? Ikke mer av det med veggfeste.

I tillegg er det åpenbart plassbesparende. Du utnytter veggplassen og får mer gulvplass som kan brukes til andre ting. Det er en vinn-vinn situasjon. Og sist, men ikke minst, gjør det å ha ski på veggen at de lettere holder seg rene og tørre. Ingen liker rustne kanter eller skitt i rubben?

Plasseringstips for ski på veggen

Når du skal henge ski på veggen, er det også viktig å ha noen plasseringstips i bakhodet. Først, velg en plass med lett tilgang. Du vil ikke stå og fumle med å få skiene ned hver gang du skal bruke dem. Dernest, velg et sted hvor de ikke kommer i veien for dagliglivets små sysler. Dine ski kan være flotte å se på, men de skal ikke være en hindring. Tenk høyde, tilgjengelighet og sikkerhet.

Hvis du har barnefamilie, er det viktig at du plasserer barnas ski i en høyde de lett kan nå selv. En annen viktig ting å vurdere er å plassere dem nær utgangsdøren. Dette skal være en effektiv løsning som gjør ski-preppingen enklere og raskere. Ingen kan vente på vintermoro!

For maksimal utnyttelse av plass og estetisk appell, kan du også tenke på å gruppere skiene etter type og bruker. Langrennsski med langrennsski, alpin med alpin, og så videre. Dette gir et ryddig og organisert inntrykk.

Det å henge ski på veggen har sine mange fordeler, og er et flott alternativ til rotete gulv. Så når vinteren kommer, vær forberedt! Velg riktig veggfeste, finn den perfekte plasseringen, og nyt en organisert og effektiv skisesong. 

Vil du se mer? Besøk nettsider og la oss hjelpe deg med å få det meste ut av skisesongen!

 

 

Adresse
Fjogstadveien 94, 4329 SANDNES
Telefon
91 777 639
E-postadresse
post@mira-racks.no
Foretaksregisteret
996 821 811 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business