Gå til innholdet
discount-badge Created with Sketch.

Mira Racks: En sosialt ansvarlig bedrift i Sandnes

I hjertet av Sandnes, Norge, finner vi Mira Racks, en bedrift som ikke bare er kjent for sine innovative skistativ, men også for sitt dype engasjement i sosialt ansvar. Vår historie er ikke bare en fortelling om kreativitet og innovasjon, men også om samfunnsengasjement og inkludering.

Vår grunnlegger, Geir Inge Sivertsen, møtte en betydelig utfordring i 1995 da en ulykke gjorde ham avhengig av rullestol. Denne livsendrende hendelsen førte til en banebrytende oppfinnelse. Med et personlig behov for å organisere skiutstyr på en mer tilgjengelig måte, skapte han Mira Racks – skistativ som er smarte, lette, idiotsikre og estetisk tiltalende. Vår historie er et bevis på at innovasjon ofte springer ut fra personlige utfordringer.

Samarbeid med Sandnes Pro-Service

I tråd med vårt ønske om å bidra positivt til samfunnet, samarbeider vi med Sandnes Pro-Service, en vernet bedrift som deler våre verdier om inkludering og muligheter for alle. Sandnes Pro-Service er dedikert til å skape arbeidsplasser for personer som av ulike årsaker faller utenfor det tradisjonelle arbeidsmarkedet. Dette samarbeidet er ikke bare en forretningsbeslutning, men et bevisst valg for å styrke lokalsamfunnet og gi tilbake.

Vår visjon og verdier

Hos Mira Racks er vi drevet av en visjon om å skape muligheter, uavhengig av forutsetninger. Vi ser på hver enkelt medarbeider som en verdifull ressurs, og vi tror på kraften av å se muligheter fremfor begrensninger. Våre verdier – å være raus, fleksibel og kompetent – gjenspeiles i alt vi gjør, fra designprosessen av våre produkter til vårt samfunnsengasjement.

Bidrag til lokalsamfunnet

Gjennom vårt samarbeid med Sandnes Pro-Service, bidrar vi ikke bare til å skape og bevare lokale arbeidsplasser, men også til å fremme et inkluderende arbeidsmiljø. For oss er det viktig at virksomheten vår har en positiv innvirkning på samfunnet. Vi er stolte over å kunne si at produksjonen av Mira Racks gir arbeid til mennesker som ellers ville hatt vanskeligheter med å finne sin plass i arbeidslivet.

Våre skistativ er ikke bare kjent for sin kvalitet og funksjonalitet, men også for hvordan de reflekterer vårt samfunnsansvar. Ved å velge Mira Racks, støtter våre kunder ikke bare en lokal bedrift, men også en bedrift som aktivt jobber for et bedre samfunn.

Fremtiden for Mira Racks

Vi ser fremover med optimisme og engasjement. Vår reise har vist oss at det er mulig å kombinere forretningsmessig suksess med sosialt ansvar. Vi er dedikert til å fortsette å utvikle produkter som ikke bare møter våre kunders behov, men som også bidrar positivt til samfunnet.

Mira Racks står som et eksempel på hvordan en bedrift kan være mer enn bare en kommersiell enhet. Vi er et bevis på at det er mulig å drive forretning samtidig som man bidrar til samfunnet. Vår historie er ikke bare en fortelling om en oppfinnelse, men en fortelling om mennesker, muligheter og samfunnsansvar.

 

Adresse
Fjogstadveien 94, 4329 SANDNES
Telefon
91 777 639
E-postadresse
post@mira-racks.no
Foretaksregisteret
996 821 811 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business