Gå til innholdet
discount-badge Created with Sketch.

Skilagring - Tips og Triks

Det er høysesong for skikjøring og skientusiaster er i sving over hele landet. Men når dagen er omme, og du har hatt en fantastisk tur på snø, sitter du igjen med et spørsmål - hvordan lagre skiene på best mulig måte? Korrekt skilagring er en viktig del av det å ta vare på utstyret ditt. Det forlenger levetiden og holder det klart til bruk til fremtidige eventyr.  

 

Hva er skikkelig Skilagring? 

Skilagring handler om mer enn bare å putte skiene dine i et hjørne av garasjen til neste sesong. Først og fremst innebærer god skilagring at skiene oppbevares på en trygg måte slik at de ikke utsettes for unødvendig slitasje og skade. Bruk av skistativ for eksempel, kan være en ideell løsning for å organisere og oppbevare ditt skiutstyr.

 

Hva er fordelene med å bruke et skistativ?

Skistativ hjelper til med å holde utstyret på plass, reduserer risikoen for fallskader og gjør det lettere å finne det du trenger når det er tid for å dra til fjells igjen. Et av de mest plassbesparende alternativene er vegghengte skistativ. Det gir bedre tilgang og oversikt, samtidig som skiene henger trygt. Mira Racks tilbyr et utvalg av skistativ som er designet for å være både smarte, robuste,  idiotsikre og estetisk tiltalende. 

Sjekk ut det store utvalget av skistativer fra Mira Racks for å finne den optimale løsningen for din skilagring.

 

Hvordan skal du lagre ski effektivt?

Å lagre ski riktig kan spare deg for tid og penger på lang sikt. Her er noen enkle skritt for hvordan du kan effektivisere skilagringen din:

1. Rengjøre og tørke: Før du lagrer skiene dine, er det viktig å rengjøre dem grundig. Fjern all smøring, skitt og grus fra ski og staver. Deretter bør de tørkes grundig for å forhindre rust og mugg.

2. Wax on: Påfør et lag med lagringsvoks på skiene. Denne voksen vil beskytte overflaten fra å tørke ut eller bli skadet.

 3. Oppbevaringsområde: Velg et område for lagring hvor temperaturen er stabil, tørt og uten direkte sollys.

 

Skilagring kan være like enkelt som å velge det riktige skistativet for dine behov og følge noen enkle vedlikeholdsråd. Å ta hånd om skiutstyret ditt vil gjøre det mulig å nyte mange år med skiopplevelser med minimal bekymring for utstyrets tilstand. Med de innovative løsningene fra Mira Racks vil du kunne lagre skiene dine på en smart, lett, idiotsikker og estetisk tiltalende måte.

Til slutt, husk at det ikke bare handler om å ta vare på skiene dine, men også om å få mest mulig ut av skiturene dine. Lykkelige skiopplevelser til dere alle! Husk alltid på riktig skilagring!

 

 

 
Adresse
Fjogstadveien 94, 4329 SANDNES
Telefon
91 777 639
E-postadresse
post@mira-racks.no
Foretaksregisteret
996 821 811 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business