Gå til innholdet
discount-badge Created with Sketch.

Mira Racks: Den ultimate løsningen for skioppbevaring i Norge

Når vinteren banker på, og fjellene er dekket med friskt, hvitt pulver, starter nordmennenes årlige sesong-tradisjon: Ski. Men kommer med denne trengselen av glede og eventyr, er det uunngåelige kaoset av skioppbevaring. Enten det er i garasjen, kjelleren, eller på uthuset, ender skiutstyret ofte opp hulter til bulter i et rotete hjørne. Men ikke fortvil - Mira Racks har løsningen du har ventet på.

Mira Racks ble grunnlagt av Geir Inge Sivertsen i Sandnes, Norge. Etter en fallskade jobbet Sivertsen med en løsning  på problemet med mangel på effektiv skioppbevaring. Resultatet? Smarte, lette, idiot-sikre og estetisk tiltalende ski rack - den perfekte løsningen for det norske vinterlandet.

Hvorfor er Mira Racks ideelle for norske forhold? 

Det er fordi de forstår skikulturen og de spesifikke utfordringene den innebærer. Norge, kjent for sitt barske vinterklima og kjærligheten for vintersport, krever robuste og pålitelige oppbevaringsløsninger. Mira Racks kan motstå de tøffe norske forholdene, og sikrer at utstyret ditt holder seg trygt og tørt hele sesongen.

Mira Racks’ innovative design tillater enkel tilgang og rask oppbevaring av skiutstyret ditt. Til og med barna kan enkelt henge opp sine egne ski, noe som øker viktigheten av orden og uavhengighet fra en ung alder. Resultatet? En ryddigere garasje og mer tid til å nyte skiene i stedet for å stresse over rot og uorden.

Men Mira Racks handler ikke bare om praktiske løsninger. De har også en sosial dimensjon. Hvert produkt blir produsert i samarbeid med Sandnes Pro-Service. Det betyr at ditt kjøp hjelper med å skape og sikre lokale, beskyttede arbeidsplasser. Når du kjøper et Mira Rack, investerer du ikke bare i høy-kvalitets skioppbevaring, men også i det norske samfunnet.

Hvordan løser Mira Racks problemet med skikaos i norske garasjer? 

Ved å tilby elegante, robuste og brukervennlige oppbevaringsløsninger. Bare forestill deg å komme hjem etter en lang dag i skibakken, å enkelt henge skiene på et Mira Rack, og vite at de vil være godt beskyttet og lett tilgjengelig neste gang du er klar for en enda større utfordring i den friske norske snøen.

Dette viser at Mira Racks definitivt er svaret på problemene med skioppbevaring i Norge. De er mer enn bare et oppbevaringssystem, de er en del av en større løsning for å beholde orden, fremme lokal industri og for å sikre at alle kan nyte vintersesongen til det fulle.

Besøk butikken deres for å se hele utvalget deres og bli med på laget av norske skientusiaster som har valgt den ultimate løsningen for skioppbevaring - Mira Racks. Oppdag forskjellen selv, og bli en del av løsningen – ikke problemet – denne skisesongen!

Adresse
Fjogstadveien 94, 4329 SANDNES
Telefon
91 777 639
E-postadresse
post@mira-racks.no
Foretaksregisteret
996 821 811 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business