Gå til innholdet
discount-badge Created with Sketch.

Effektiv lagring av skiutstyr

Skisesongen er i full sving, og enten du suser over fjellvann eller fyker ned svarte alpinbakker, vet du at det krever riktig skiutstyr. Etter en dag på ski, kan det være fristende å kaste - eller mer riktig, lene - skiene i et hjørne og markere utstyret for "å ta hånd om senere". Men, hva skjer med skiutstyr hvis det ikke blir hengt opp ordentlig og tatt vare på? Jo, det forvitrer, bøyer seg og skjemmer garasjen eller smøreboden din med uorganisert kaos.

Hvordan hjelper et skistativ deg å henge skiutstyret ditt effektivt?

Grunnen til å benytte et skistativ

Stativene vi tilbyr, er designet for å være smarte, solide, brukervennlige og estetisk tiltalende. Dette er perfekt for organisering og oppbevaring av skiutstyr i hjem, garasjer og hytter. En av finessene er at de kan romme opptil 18 par langrennsski, 8 par alpinski, 8 snowboards, eller en kombinasjon av disse.

W2 Galvanisert - Et ideelt valg for familier

W2 galvaniserte skistativet fra Mira Racks er et fantastisk alternativ for de fleste familier. En av fordelene ved dette stativet er at det tar ekstremt liten veggplass, bare 30cm. Det er perfekt for dem med begrenset lagringsplass, for eksempel på hytta.

Dette stativet er designet for å kunne monteres utendørs, noe som gjør det til et flott alternativ for de som ønsker å lagre skiutstyret utenfor hjemmet. Og frykt ikke, det er laget for å tåle vær og vind.

Et annet flott aspekt er at dette stativet kan males eller beises i samme farge som hytta eller huset ditt. Malingen eller beisen hefter seg godt til galvaniseringen, noe som gjør det til et estetisk tiltalende valg for alle typer hjem. Så uansett om du ønsker at stativet skal blende inn eller skille seg ut, hjelper W2 Galvanisert skistativ deg å oppnå det.

Enkel installasjon

Du trenger ikke å være en ekspert for å montere dette stativet. W2 Galvanisert skistativ skrus sammen med 4 muttere og festes på veggen med 2 kraftige skruer, som følger med. Dens enkle montering gjør det til en egnet løsning for alle.

Husk å være oppmerksom på total belastning, som ikke bør overstige 30 kg. Dette er viktig for å sikre at stativet varer lenge og opprettholder sin effektivitet.

Bidrar til lokale arbeidsplasser

Å kjøpe et Mira Racks skistativ betyr ikke bare at du får et kvalitetsprodukt, men også at du støtter lokale arbeidsplasser. Vi samarbeider med Sandnes Pro-Service, en lokal bedrift med tilrettelagt arbeidskraft. Så når du bestiller et skistativ fra oss, bidrar det til å styrke lokal økonomi og arbeidsmuligheter.

Å finne et pålitelig, robust og stilig skistativ som oppfyller dine behov kan være utfordrende. Men med Mira Racks og vårt W2 galvaniserte skistativet, kan du gjøre opplevelsen av å lagre og organisere skiutstyret ditt ikke bare enklere, men også mer behagelig. Så hvorfor vente? Begynn å lagre skiutstyret med løsninger fra Mira Racks.

Adresse
Fjogstadveien 94, 4329 SANDNES
Telefon
91 777 639
E-postadresse
post@mira-racks.no
Foretaksregisteret
996 821 811 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business