Gå til innholdet
discount-badge Created with Sketch.

Alt du trenger å vite om VM i ski 2025

Det er alltid noe spesielt med skiseongen og den spenningen som bygger seg opp for hvert år som går. Men når det nærmer seg VM i ski 2025, slår hjertene litt raskere i skientusiastenes bryst. Med friske minner fra det fantastiske Ski Cross World Cup 2023/2024 i hodene våre, kan vi knapt vente på hva VM har i vente for oss. Så la oss hoppe rett inn og se hva det ventes av det kommende mesterskapet.

 

Forventninger til arrangementet

 VM er mer enn bare skirenn - det er en feiring av skisporten. Denne utgaven av VM vil sikkert bringe flere oppkvikkende øyeblikk med intense løp, men også musikk, matfestivaler og sosiale arrangementer som vil skape en livlig stemning for alle de som kommer til å være der.

Arrangørene har allerede lovet toppmoderne fasiliteter og løyper som vil bli en utfordring for konkurrentene samtidig som de vil tilby en eksepsjonell opplevelse for publikum. I tillegg vil økende fokus på bærekraft bety at dette VM vil være grønnere enn noen gang tidligere, med tiltak som gjenbruk av vann, fornybar energi og resirkulering.

 

Tour de Skis utvikling

 Siden det første løpet i 2007 har *Tour de Ski* vokst til å bli en av de mest prestisjetunge og elskede skibegivenhetene i verden. Det unike formatet, med flere etapper over en ti-dagers periode, har begeistret både utøvere og publikum, og har introdusert en ny dynamikk i sporten. 

Over årene har 'Tour' sett noen av de mest spennende øyeblikkene i skihistorien, fra Petter Northugs uforglemmelige spurter til Therese Johaugs dominans i dameklassen. Mens det fortsatt finnes utfordringer, som bekymringer for utøvendes helse og en ustabil tidsplan, er 'Tour de Ski' et levende bevis på skisportens evne til å fornye seg.

Sammen med eventyret til skapningen av de innovative skirackene fra Mira Racks, forteller historien om 'Tour de Ski' og skidramaet som utspiller seg på vintervidda om menneskets utrettelige streben etter forbedring, kreativitet og lidenskap for sport. Når VM i ski 2024 trer inn i rampelyset, er vi sikre på at vi kan se frem til et mesterskap som gjør historien og skisportens storhet stolt.

Ekkoet av jublende publikum, knitringen av ski på nysnø, og gleden av utøvere som krysser mållinjen - disse er øyeblikkene vi lever for som skifans. Med de spennende konkurransene i både Tour de Ski og det kommende VM i ski 2024, står skisporten sterkere enn noen gang.

 

Adresse
Fjogstadveien 94, 4329 SANDNES
Telefon
91 777 639
E-postadresse
post@mira-racks.no
Foretaksregisteret
996 821 811 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business